South-africa-motorbike-tour-day-91-norma

Teretulemast !

Sana ja tie ovat sananmukaisesti vapaat! Mä olen Pete, ja päivittelen tänne blogiin prätkä- ja motskarijuttujani, voidaan välillä tietty vähän eksyä aiheesta jolloin joudutte kuuntelemaan levottomampaakin juttua, mutta pääpainon meinasin pitää pyörissä. Harrastuksiin kuuluu tietty myös autoilu, ja autossa kulkee mukavasti mukana myös perhe. Emännän koppasen välillä mukaan ja lähdetään irrottelemaan kahdestaan piikillä pikitielle, pojat ei onneksi ole vielä siinä iässä että osaisivat kinuta omaa pyörää.. No eiköhän sinnekin asti vielä ehditä kun kiirettä pidetään!

Motskariharrastus mulla on ollut ittelläni jo ihan pikku pennusta alkaen. Aloittelin joskus kymmenen vanhana eka pappamopolla ja siitä siirryin sitten pellolta sitten pusikkoon enduron ohjaksissa. Tän jälkeen mukaan on tullut mönkkäreitä, cruisereitä ja nyt uusimpana toi piikki. Talvikausi tietysti vähän haittaa harrastusta, mutta täällä blogissa voi sitten suunnitella uusia projekteja, liittyivät ne motskareihin tai sitte johonkin muuhun. 

Viikonloppu lähestyy ja ajateltiin ottaa koko pesue matkaan ja kruisailla lähimpään motskareitten kokoontumisajoon ihmettelemään. Tuunausharrastus nostaa taas muutaman vuoden tauon jälkeen päätään, ja vaimo on toivottavasti jo unohtanut sen moottoriöljynhajuisista vaatteista valittamisen. Vapaus niissä vaan tuoksahtaa, eiks jeah!

Pete