J%C3%A4rvi-normal.jpg

Lomat pyörähti sitten käyntiin, ja käväistiin katsomassa motskarinäyttely. Aika mahtavia menopelejä siellä kyllä näkyi. Ehkä sitten ensi kesänä.. Nyt pitäisi pakata perhe autoon ja suunnata ainakin viikoksi mökille. Mulla on ollut vene vähän tossa laitettavana täällä kaupungissa koko kevään, ja nyt kun vaihdettiin vanha Audi tohon uuteen Jeep CG Overlanderiin nelivetona minkä ostin käytettynä, hokasin sitten tällä viikolla että siinähän ei tullutkaan mukana vetokoukkua!

No hyvä että koko homma tuli vastaan nyt, eikä siinä vaiheessa kun mukulat on saatu ahdettua sisälle ja ostettu pakasteetkin jo Prismasta!  

Lähdin sitten vähän verkkoshoppailemaan (miten niin tekosyy...) ja huomasin, että netissä tarjottiin aika passelia pakettia, missä oli mukana sopiva vetokoukku halvalla. Nyt on sitten koukut kytketty mörssäriin ja pistin varmuuden vuoksi botskinki jo kiinni. Ei ainakaan jää kotia lähtöhässäkässä. Se tästä vielä puuttuisi..

Vene on muuten tommonen perus-Buster, vähän olen sitä yrittänyt laitella mutta veneilyharrastus rajoittuu tähän kesään ja on niin paljon muutakin tekemista. Mutta mukavahan silläkin on päräyttää naapurin mökkirantaan. Siellä ne toivottavasti jo grillikuumana meikeläistä odotteleekin. Seuraava postaus sitten luonnon helmasta!