Termos taasen!

Niin se tuli lomat lusittua ja uusi terassikin valmistui, kuten myös muutama muu juttu - niistä myöhemmin. Nyt olen kuitenkin aurinkoisten kesäpäivien myötä innostunut entistäkin enemmän juoksemisesta. Suorastaan hullaantunut! Sorsastuskin meni ihan reisille kun oltiin sovittu kaverin kanssa pienet triathlon-treenit samalle päivälle. Noh se olikin toisaalta tämmöinen samanlainen kirkas päivä ja sorsat lensivät niin korkealla että ei niihin kukaan edes osunut. Mutta mepä juostiin 20 km ja pyöräiltiin 50! Eikä kukaan kuollut tai edes haavoittunut!

triathlon-shirt-banner-normal.jpg

Mistä tämä sitten johtuu?

 
No surffausta en ole vielä aloittanut, mutta pyörähdin Sportamoren nettikaupassa ja  ostin adidas treenitrikoot, erittäin seksikkäät - luulen kuitenkin että kenellekään niistä naisista jotka pyörtyivät hullaantuneina viilettäessäni ohi ei käynyt mitään vakavampaa. Levitimmehän vain ystäväni kanssa urheilun ilosanomaa.
 
Nyt pitää mennä aikaisin unille, ennen töitä meillä on nimittäin treenin seuraava osa, eli aamuinen kuntouinti. Sitä varten pitäisi kyllä oikeastaan käydä ostamassa uudet simmarit.. niistä seuraavalla kerralla lisää! Ehkä kuvien kera..