Johan pomppas. Tuli kerrankin äly ja väläys. Nimittäin tajusin kerrankin ajoissa, että nythän on hyvä aika hommata ulkovalaisimet. Syksyllä jos niitä alkaa hommaamaan, niin sitten niitä ei enää näe asentaa. Se Screen%20Shot%202015-04-20%20at%2016.44.on meinaan aika tärkeä juttu, että ne tulee asennetua oikein, toisiinsa nähden sekä siihen nähden missä sitä valoa tarvitaan.

Meillä on muutama lamppu pihalla ollut tähänkin saakka, mutta jotenkin tuntuu että sitä valoa olisi kiva siinä talven    pimeydessä olla vieläkin enemmän.

Muutama lamppu on kiinni ihan talon seinässä sekä terassin katossa ja terassin katossa olevassa on liiketunnistin. Se sitten aina pärähtää päälle joka rusakon pomppiessa lampun alta, mutta eipä tuo nyt ole varsinaisesti härinnyt kun ei ole makkarin lähellä. Muutama valaisin on pylvään päässä pihalla, mutta niitä voisi hommata muutaman lisää. Siinä saa vaan olla perusteellinen kun niitä asentaa, sillä routa tahtoo työntää ulkovalaisimia vinoon. Keväällä ne töröttää kuin aurakepit mikä mihinkin suuntaan. Onko kellään hyvä asennusvinkkejä?!