Päätimme kevättalvella, että tänä kesänä matkaillaan kotisuomessa. Lainasimme tuttavilta asuntoautoa. Olemme nyt viikon olleet liikkeellä. Kävimme Alastarolla katsomassa vähän Drifting- kisoja ja nyt matka jatkuu juhannukseksi Turun Ruissaloon.  Ihan Ruisrockiin saakka ei valitettavasti olla jäämässä, mutta ehditään kuitenkin katsastamaan maasto ennen festarikansan saapumista.

Kuvahaun tulos haulle matkailuauto

Auto on toiminut kuin unelma ja kaikki on tähän mennessä mennyt tosi hyvin. Googlettelin ennen reissuun lähtöä millaiset ilmastointilaitteet käyvät asuntoautoon. Koska löysin edullisesti ilmastointilaitteen, niin hommasin tänne sellaisen. Nyt on ollut niin lämmintä, että arvelin siitä olevan hyötyä. Saa nukuttua paremmin kun on viileää. Aina ei voi myöskään tietää jos auton saa varjoon parkkiin. Siltäkin kantilta on hyvä, että sisätiloja pystyy viilentämään ilmastoinnilla.

Muuten ollaan selvitty aivan tavallisilla huolto-asema pysähdyksillä. Vähän on täytetty pissapoikaa ja tietysti tankattu.  Toivottavasti loppureissukin sujuisi yhtä leppoisissa merkeissä.

Ilmojen on kaiketi luvattu huononevan loppukuukautta kohti. Harmi sentään. Olisin mielelläni jatkanut ilmastointilaitteen käyttöä hellesäiden myötä. Mieluummin se kuin se perinteinen juhannuskeli, vettä ja tuulta.