Mistä tietää että talvi on tullut? Pyörät laitetaan talviunille, autoon vaihdetaan renkaat ja vaimo alkaa järjestämään romanttisia kynttiläiltoja joka toinen päivä. Tänä vuonna oon ollut hieman myöhässä renkaiden vaihdon suhteen, liekkö johtuu siitä, että en ole hirveästi autolla edes ajellut. Vanhat nastat oli jo niin kuluneet, että tilasimme uudet talvirenkaat netistä.

Sen, mistä tietää joulun tulevan, tietää aivan toisesta asiasta: nimittäin joululahjaongelmista. Vaimon kanssa tietenkin ostamme lapsille kaikenlaista (onneksi on joululahjalistat Joulupukille...), mutta vaimolle, sille vasta onkin vaikeaa ostaa lahja. Se ei saa olla mitään, mitä vaimo sanoo halunneensa (koska sillon pilaisin yllätyksen), mutta se ei saa olla mitään turhaakaan. Ja sen pitää olla tunteella valittu. Sanotaanko vaikka näin, että tämä mies ostaa tunteella uudet talvirenkaat, mutta ei todellakaan mitää paistinpannua joululahjaksi! Jos tänne eksyy joku samasta ongelmasta kärsivä tai kärsinyt, niin jaa ihmeessä kommenttia!

Siirrytäänpä joululahjaongelmista formuloihin. Olemme poikien kanssa seuranneet formuloita tänä vuonna jo ihan alusta saakka, ja täytyy kyllä sanoa että kovaa on kilpailu. Jännä että esim. vapaaottelua pidetään vaarallisena lajina, mutta formulat, nehän on tosi mukavat ja turvalliset. Näin ainakin vaimon mukaan!

Nyt vois lähteä lämmittämään saunaa ja nauttimaan kunnon löylyistä. Moro!

first-christmas-gift-for-girlfriend-norm

Jotenkin en usko, että vaimo ilahtuis noin pienestä lahjasta...