Parasta kevään tulossa on, että tietää kohta pääsevänsä radalle pyörällä. Kyllä on motoristin vaikea odottaa koko pitkä talvi ja tyytyä autoiluun... puhumattakaan että julkiseen.

Nyt on hyvä aika laittaa mopo kuntoon ja viimisen päälle, jotta voi sitten huristella vapauteen heti kun ilma ja katuharjakoneet sen sallii.

Moottoripyörän huoltohan ei ole mitään halpaa hommaa jos sen merkkiliikkeessä teettää joten pienetkit itse tehdyt remontit säästävät paljon rahaa.  Mitä itse pystyy pyörälle tekemään on nyt ainakin öljyn vaihto, suodattimen vaihto, jarrupalojen vaihto ja lappujen vaihto. Itse olen ostanut paljon varaosia netistä ja tehnyt sitten hiljalleen prätkän huoltotöitä.

Mielestäni renkaat kannattaa vaihtaa moottoripyöräliikkeessä. Jos haluaa ja osaa voi renkaan irroittaa itse ja asennuttaa se "irto vanteelle" huoltoliikkeesssä. Tällöin saa säästettyä aika paljon rahaa renkaanvaihdon yhteydessä.

 

Screen%20Shot%202015-02-23%20at%2011.05.

 

 

 

 

 

 

Mitä olette mieltä siitä voi renkaat vaihtaa itse vai ei?! Onko kokemuksia miten on renkaan vaihto sujunut tee-se-itse-mieheltä?