Niin kuin varmaan olen  kertonut joskus aiemminkin, niin meillä on tässä ohessa kavereiden kanssa pieni vanhojen kulkupelien kierrätys ja korjausfirma. Kaikilla on vakityöt myöskin mutta tässä ohessa korjaamme vanhoja mopoja, moottoripyöriä ja autojakin. Jos ne ovat niin huonossa kunnossa ettei mitään ole tehtävissä niiden korjaamiseksi, ostamme tavarat osiksi. Kilpailua meillä on jonkin verran esim. nämä heput tekevät vähän samaa hommaa.

Saimme isomman erän vanhoja mopoja korjattavaksi noin kaksi kuukautta sitten ja sopimus oli että ne ovat valmiina ja korjattuina kevääseen mennessä. No viime viikolla sitten projekti vihdoin valmistui. Työntilaaja oli tosi tyytyväinen meidän työhön ja lupasi käyttää meitä jatkossakin. Tuli tosi hyvä fiilis tästä onnistumisesta.

Yksi juttu kuitenkin oli aika kurja. Lähetettyämme laskun heille, saimme tietää että sen maksuaika on 30 päivää. Me olisimme tietenkin halunneet rahat heti, kun meillä oli mennyt uusien osien hankintaankin jonkin verran rahaa. Kauhen googlettelun jälkeen löysimme firman, jolle voi myydä laskun ja siten saada rahat heti. Vähänhän se tietenkin maksaa tämä tällaisen palvelun käyttö, joten emme sitten itse kuitenkaan käyttäneet tätä laskut rahaksi-tyyppistä palvelua. Heiltä näytti saavan myös joustavasti yrityslainaa, jos sellaista sattuisi tarvitsemaan.

Huvittavaa tämä "x-asia rahaksi"-palveluiden synty ja menestys. Nykyisin on jos jotakin laskut rahaksi, autot rahaksi, kännykät rahaksi, kulta rahaksi :D No joo, mutta muuten oli kiva projekti. Kyllä se näyttää siihen suuntaan menevän, että pienistä puroista ne tulot koostuu.

Screen%20Shot%202016-03-10%20at%2010.21.